İbni Haldun Anadolu Lisesi

WEB https://ibnihaldunanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : YAKINCA MAH. EĞİTİM SK. İBNİ HALDUN ANADOLU LİSESİ BLOK NO 16 YEŞİLYURT / MALATYA
VİZYON : HEDEF ;(VİZYONUMUZ) Yüzyılın gelişmelerini takip edip önde gitmek, model ve lider bir okul durumuna gelmektir. Yarını bugünden hissedebilme ve kaliteli bir eğitime ulaşmaktır. İnsana yapılan yatırımın en iyi yatırım olduğunu bilerek bu süreç içerisinde sıfır hata ile mükemmele ulaşmak amacımızdır. Mükemmele ulaşmak için kaliteyi bir yaşam tarzı olarak benimseyip kabullenmek, hepimize ait bir vizyon olmalıdır. Vizyonu dar bireyler ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Zamana karşı direnmek, zamanın gerektirdiği yenilenmeyi gerçekleştirememek ilerlemenin önünde en büyük engeldir. Çünkü vizyonsuz bir kurum, dümensiz bir gemiye benzer. Ve bu tür bir eğitim kurumundan da ancak vizyonu dar, ne yapacağını bilemeyen, vasıfsız insanlar yetişecektir.
MİSYON : AMAÇ ; (MİSYONUMUZ) Yetiştirdiğimiz tüm öğrencilerimizin ülke kalkınmasında sorumluluk üstlenen, bilgiye ulaşan, okuyan, sorgulayan özgür düşünen, bilgiyi kullanan, girişimcilik, karar verme yeteneğine sahip, milli ve manevi duygulara sahip, insanların sorunlarına çözüm arayan, Türkçe´yi iyi kullanan farklı kültür ve düşüncelere saygılı, empati (Duygudaşlık) kurabilen, en az bir yabancı dil konuşabilen, medya okuryazarı olan, teknolojiyi kullanabilen ve geleceği kurgulayan bir nesil yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE, ALMANCA(SEÇMELİ YABANCI DİL)
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : MALATYA LİDER TAŞIMACILIK
Ulaşım : MOTAŞ´A AİT 152A İLE 2E NUMARALI ARAÇLAR
Yerleşim Yeri : YAKINCA MAHALLESİ YEŞİLYURT
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM
Kontenjan Bilgileri : 596
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 9. Sınıf: 2023-2024(En Yüksek Puan : 94,77 - En Düşük Puan : 60.00) --- 10. Sınıf: 2022-2023(En Yüksek Puan : 98,30 - En Düşük Puan : 84,72) --- 11. Sınıf: 2021-2022(En Yüksek Puan : 96,67 - En Düşük Puan : 84,75) --- --- 12. Sınıf:
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL, BASKETBOL, MASA TENİSİ, TENİS
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : ´´Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam´´ eTwinning projesi (2022) GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SALGIN HASTALIKLAR ETWİNNİNG PROJEMİZİN MAYIS AYI KAPANIŞ WEBİNARI (2022)